fredag 13 augusti 2010

Det går seeegt.....

Segt som sirap går det på syfronten och alla andra pysselfronter. Under hela föräldraledigheten har jag tänkt skriva ut foton som ska ramas in, jag har varit ledig i snart 11 månader och har fortfarande inte tagit tag i saken *suck* Ja menar hur svårt kan det vara?! jag behöver bara ta mig till skrivaren/datorn och trycka på print, men tydligen så är det vääääldigt jobbigt att trycka på just print *ännu mera suck*.
På måndag börjar jag jobba och kommer alltså inte ha lika mycket tid över till att vare sig sy eller trycka på print, men en vän sa åt mig att så fort man börjar jobba så blir man väldigt effektiv när man kommer hem så nu, nu kanske fotona kommer upp!

Sommaren är snart över, här i norr har det varit en helt värdelös sommar. Vissa enstaka dagar har det varit varmt men aldrig mer än max 2 dagar i sträck, sen har det varit kallt (+10 grader) eller så har det regnat. Regn är något vi har haft gott om, blommorna har vuxit sig höga men inte särskilt täta så just nu har jag höga rangliga blommor i trädgården. Liljorna är även dom sega, på framsidan där det är söderläge och stekhett när solen ligger på har alla liljor blommat ut, på baksidan där det är betydligt kallare har bara en ynka blomma slagit ut. Resten av liljorna har stora knoppar men frågan är om dom hinner blomma eller om kylan tar dom.
Nu har det blivit varmt här igen, runt 30+ har vi haft idag men med isande vindar så det känns att hösten är på intåg. Löven har blivit gula så dom trillar nog av om inte allt för länge.

Detta blev ett väldigt positivt inlägg märker jag så här i efterhand, men så blir det ibland :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar